Toimitus- ja maksuehdot

OP Checkout – Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay

Toimitustavat

  • Lähimpään Postiin 4,90€. Lähetys toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen, jossa sitä säilytetään yhden (1) viikon Postin ehtojen mukaan.
  • Lähimpään Postin automaattiin, 4,90€. Lähetys toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen.
  • Postin kuljetus kotiovelle, 14,90€. Lähetys toimitetaan perille antamaasi osoitteeseen.

Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää.

Ehtojen soveltaminen

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Carola Gunellin asiakkaiden väliseen kaupankäyntiin. Carola Gunell, joka toimii tuotteiden ja palveluiden myyjänä käytetään jäljempänänimitystä Myyjä. Myyjän asiakasta, joka toimii tuotteiden ja palveluiden ostajana käytetään jäljempänä nimitystä Asiakas.

Asiakas

Asiakkaana on henkilö joka tilaa carolagunell.com verkkokaupasta.

Tilaus

Sopimus tuotteen tai palvelun toimittamisesta syntyy kun Asiakas jättää Myyjälle tilauksen. Tilauksen tekijällä tulee olla tilauksen tekemiseen tarvittavat toimivaltuudet ja hänen tulee ilmoittaa tilausta tehdessään toimitukseen liittyvät seuraavat perustiedot kuten tilaajan nimi, toimitusosoite, ja puhelinnumero.

Toimitus

Myyjä toimittaa Asiakaan tilaamat tuotteet ja palvelut ainoastaan Suomen alueelle, ellei Asiakkaan kanssa erikseen muuta sovita. Asiakas vastaa oikean toimitusosoitteen ilmoittamisesta Myyjälle sekä siitä, että toimittajalla on mahdollisuus toimitusajankohtana toimittaa tuotteet ilmoitettuun osoitteeseen.

Hinnat

Myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Myyjälle kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä lukien. Myyjä pidättää oikeuden hintojen muuttamiseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomasta syystä.

Omistusoikeuden siirtyminen

Tuotteet ovat Myyjän omaisuutta, kunnes kauppalasku on kokonaisuudessaan suoritettu.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan asiakkaalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi jollei kirjallisesti toisin ole sovittu.

Myyjän oikeus kaupan purkuun

Mikäli kauppahintaa ei makseta määräaikana, myyjästä johtumattomasta syystä, on myyjällä oikeus purkaa kauppa. Myyjällä on purkuoikeus myös silloin, kun asiakkaan ilmoituksen perusteella tai muuten on ilmeistä, että asiakkaan suoritus tulee viivästymään oleellisesti. Mikäli kauppa puretaan edellä mainitulla tavalla, on Myyjä oikeutettu noutamaan jo toimitetut tuotteet asiakkaan kustannuksella.

Takuu

Myyjän takuu perustuu tuotteen valmistajan tuotteelleen antamaan takuuseen ja se kattaa kaikki tuotteiden valmistukseen tai raaka-aineisiin liittyvät virheet valmistajan ehtojen mukaisesti. Luonnollinen ja mekaaninen kuluminen sekä epätavallisesta käytöstä aiheutuva rikkoutuminen eivät kuulu tuotetakuun piiriin.

Vakuutus

Osapuolet huolehtivat tavaran vakuuttamisesta sovittujen toimitusehtojen osoittaman vastuunjaon mukaisesti. Muista vakuutuksista on erikseen kirjallisesti sovittava.

Virhevastuu ja tuotevastuu

Myyjä vastaa vain tuotteessa olevasta suunnittelu- ja raakaaine- tai valmistusvirheestä sen suoritettuun myyntihintaan asti. Myyjä ei vastaa tuotteen virheistä, jotka aiheutuvat tuotteen puutteellisesta asentamisesta tai huoltamisesta.

Toimituksen viivästyminen

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan toimituksen viivästyksestä tai virheellisyydestä asiakkaalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja, kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Tuotevirheet

Asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä Myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua asiakkaan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu kahdeksan (8) päivän kuluessa toimituspäivästä. Myyjällä on ensisijaisesti oikeus joko korjata virhe tai toimittaa uusi tuote viallisen tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Viallisen tuotteen korvaus- tai korvaamatta jättämispäätös annetaan, kun virheelliseksi ilmoitettu tuote on tutkittu joko myyjän tai valmistajan edustajan toimesta.

Tuotteen palauttaminen ja vaihtaminen

Lue tarkemmin sivulta: Palautukset.

Erimielisyyksien ratkaisu

Myyjän ja asiakkaan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon erimielisyydet ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa.

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.